Disclaimer Timmer aan Taal

Timmer aan Taal heeft bij de samenstelling en ontwikkeling van deze website met grote zorgvuldigheid informatie opgenomen. Deze is van informerende aard.

Aansprakelijkheid
Timmer aan Taal kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die direct of indirect voortkomt uit handelingen en beslissingen genomen op basis van informatie die via deze website is verkregen.
Timmer aan Taal kan niet garanderen dat de informatie op de website te allen tijden actueel, compleet of volledig juist is. Ook kan zij niet garanderen dat het gebruik ervan zal leiden tot het gewenste doel van de bezoeker. De informatie kan op ieder moment door Timmer aan Taal aangepast worden.

Wanneer er op deze website verwezen wordt naar websites van derden, dan is Timmer aan Taal op geen enkele wijze verantwoordelijk voor deze websites.
Timmer aan Taal zal niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid van de inhoud van deze websites. Deze verwijzing impliceert niet dat Timmer aan Taal de informatie onderschrijft. Het is enkel bedoeld als aanvulling voor de bezoeker van de website van Timmer aan Taal.